Kjøtt på fat med tilbehør

Det store måltidet

Livet er fullt av små og store øyeblikk, og gode stunder inneholder ofte også god mat. Uansett hva du planlegger: Vi lager gjerne maten for deg, slik at du kan fokusere på å være til stede og nyte.

Bryllup, konfirmasjon, overtidsmat, konferanse eller julebord? Ingen oppdrag er for store – eller for små. Vi leverer kvalitetsmat til alle anledninger, og setter nøye sammen menyen etter sesong og råvaretilgang – og selvsagt etter dine ønsker.

 

Vi tilbyr

Vår filosofi er å kombinere det beste fra fjord, jord og fjell med moderne teknikker. Legg til en kompromissløs lidenskap for mat og drikke, og du har Hegstad Blakstad. Vi tar utgangspunkt i å fremheve sesongen og landsdelens råvarer, noe som gjør at selskapsmenyene du finner hos oss alltid vil variere.

Under gir vi deg en smakebit på hvordan en meny fra Hegstad Blakstad kan se ut. Vi skreddersyr selvsagt alle menyer etter ønske.

Hegstad Blakstad tilbyr catering til alle typer kunder, både privatpersoner og bedriftskunder. Om dere allerede har Hegstad Blakstad-kantine, er det i tillegg mulig å bestille catering levert fra denne*.

Alle priser er ink. mva. Vilkår for selskapscatering.

*Egne priser gjelder