Personvernerklæring for hegstadblakstad.no

Når du er i kontakt med Hegstad Blakstad på nett, gir du Hegstad Blakstad tilgang til opplysninger om deg. Personvernerklæringen forteller hvilke opplysninger vi samler inn, hvordan vi gjør det, og hva vi eventuelt bruker opplysningene til.

Hva er personopplysninger?

Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg, som navn, telefonnummer og e-post. Hvordan du bruker et nettsted, kan også regnes som personopplysninger. For eksempel hva du har klikket på, nyhetsbrev du abonnerer på, og hvem du gir «likes» til.

Hegstad Blakstad samler ingen sporbare personopplysninger

Kort fortalt, så samler vi ingen opplysninger via hegstadblakstad.no som kan spores tilbake til deg. Vi bruker Google Analytics, men alle data derfra er anonymiserte.

Bestillingsskjema for mat

Som bedriftskunde kan du logge inn på hegstadblakstad.no for å gjøre bestillinger. Da legger du inn brukernavn og passord, men det er ikke behov for personopplysninger.

Når bestillingen lagres hos oss, knyttes den til bedrift, samt bestillers navn, telefonnummer og e-post. Disse opplysningene må vi lagre som leverings- og fakturagrunnlag. Opplysningene brukes kun til dette formålet, og de deles ikke med andre.

Informasjon vi samler gjennom informasjonskapsler

For å vite hvordan folk bruker nettsiden vår, henter vi informasjon ved hjelp av informasjonskapsler(cookies). Vi bruker analyseverktøyet Google Analytics til dette. Vi får for eksempel vite tidspunkt på dagen, hvilke sider som besøkes, og hvor lenge brukerne er der. Vi lagrer ingen personopplysninger rundt dette.

Google Analytics bruker informasjonskapsler; små tekstfiler som nettstedet lagrer på din datamaskin. For å sikre personvernet ditt bruker vi anonymizeIP, en funksjon som gjør at alle opplysninger som kan identifisere deg, inkludert IP-adresse, blir anonymisert.

nettvett.no (https://nettvett.no/slik-administrer-du-informasjonskapsler/) kan du lese om cookies og se hvordan du administrerer dem i din egen nettleser.

Kontakt

Om du har spørsmål knyttet til hegstadblakstad.no og personvern, ta kontakt med Mads Georg Risan: mads@hegstadblakstad.no