Vi tror på at et skikkelig måltid er laget fra bunnen av – med gode råvarer og kjærlighet. Det er også grunnen til at årstidenes innvirkning på råvarer er et naturlig utgangspunkt for matlaging hos oss. Hegstad Blakstad samarbeider med leverandører fra Røros- og fjellregionen i sør til Frosta og Levanger i nord – alt Trøndelag har å by på (og det er mye). Råvarene velger vi ut fra kvalitet, og rettene du får hos oss er nøye satt sammen – uavhengig av om det er en lunsj på farten eller et festbord fra det trønderske matfatet.

Spis med oss!

Hvem står bak

Portrett av Erlend Hegstad som arbeider med en deig på kjøkkenet

Erlend Hegstad

Med 20 års erfaring fra kantine og catering, er Erlend Hegstad en erfaren mann i gamet. Aller best trives Erlend når han får lov til å lage rustikk og smakfull mat – eller når han jobber med bakst (Erlend er nemlig lidenskapelig opptatt av deig). Han har fagbrev som kokk, og ser frem til å gi deg en skikkelig smaksopplevelse.

Portrett av Steffen Blakstad som skjærer kjøtt

Steffen Blakstad

Steffen Blakstad brenner for å formidle trønderske råvarer (det er ingen hemmelighet at de er verdens beste). Måten han gjør det på, er gjennom å lage kreative og varierte retter til servering kantine og som catering. Steffen har bachelor som yrkesfaglærer innen restaurant- og matfag, i tillegg til fagbrev som kokk og institusjonskokk. Han har også erfaring fra hotell- og restaurantbransjen.