Kokk som bærer en pose ut fra kjøkkenet

Hjertet i ethvert bygg

Da vi først begynte å drømme om kantinedrift, var det med et ønske om å skape en kantine som serverte lunsj slik vi ville ha vår. Godt, nybakt brød, nykvernet kaffe og varmmat som på en god bistro. Glem alt av halvfabrikat og «bake-off» – vi ville skape et sted de ansatte kunne være stolte av, hvor all mat er laget fra bunnen av.

Og slik ble det.

Bestill lunsj

En annerledes kantineleverandør

En kantine er gjerne stedet hvor kolleger møtes til dagens viktigste pause. Derfor er det viktig for oss at den også er integrert i bygget, og ikke et frittstående tilbud hvor du får dempet sulten og ingenting annet.

Hegstad Blakstad drifter allerede fem kantiner i Trondheim, og vi bistår deg gjerne i planleggingen av hvordan kantinen skal utformes – slik at den blir et godt sted å være.
Verdien i å starte denne planleggingen tidlig, er enorm. Usikker på hvilke muligheter du har? Ta kontakt med oss, så finner vi ut av det!

Kokk i kjøkkenet

Hva får du med oss som kantineleverandør?

 • Kokk i kjøkkenet

  Lidenskap

  Lidenskapelige og matglade kokker, som er stolte av maten de serverer.

 • Kokk i kjøkkenet

  Særpreg

  Skreddersydde løsninger tilpasset deg og din bedrift.

 • Kokk i kjøkkenet

  Kvalitet

  Fokus på kvalitet fremfor kvantitet når det kommer til mat- og drikkeutvalg.

 • Kokk i kjøkkenet

  Matglede

  En kantine som gir ansatte noe å være stolte over – som innbyr til samtale og glede rundt måltidet.

 • Kokk i kjøkkenet

  Miljøbevisst

  Et bredt utvalg av økologisk mat og drikke. Våre kantiner har alle debio-merket i bronse, noe som betyr at minst 15 % av råvarene til enhver tid er økologiske.

Vi tilbyr

Hender som skjærer filet av kveite

Håndverk

De aller fleste av våre kantineansatte har fagbrev og legger – som oss – stor vekt på at maten som tilbys skal heve lista for lunsj. Hver dag!
Det er også grunnen til at vi baker alt av brød og bakervarer fra bunnen av – med naturlige råvarer.

Mat danert på fat oppå disken i kantine

Variert

Vi tilbyr et bredt utvalg av kvalitetsmat og -drikke. I tillegg har alle våre kantiner debio-merket i bronse, noe som betyr at minst 15 % av råvarene til enhver tid er økologiske.

Hneder som legger frukt og musli i kopper med yoghurt

Spisepause

Vi tror på skikkelige spisepauser – med priser som gjør at besøkende har råd til å kjøpe seg skikkelig lunsj – hver dag! Det er også grunnen til at vi baker alle brød og bakervarer fra bunnen av. Vi tror nemlig på det å ha en skikkelig spisepause – en pustepause i en hektisk hverdag. Med priser som gjør at besøkende har råd til å kjøpe seg skikkelig lunsj – hver dag!